|
|
 
» KÖZÉRDEKŰ ADATOK   |   GALÉRIA   |   KAPCSOLAT   |   HÍREK   |   HÍRLEVÉL
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  FMK - Akrobatikus Rock and Roll
Akrobatikus Rock and Roll
 
Hétfő és Szerda

Kezdő csoport:16.45-17.45
Haladó/versenyző csoport: 17.45-18.45


A Négy Muskétás SE

Egyesületünk több, mint 25 éve foglalkozik akrobatikus rock and roll oktatással. A Négy Muskétás SE 1995-ben alakult, azóta már több mint száz helyen, több ezer táncos sportol nálunk, és ezzel az ország legnagyobb, és legsikeresebb egyesületévé nőttük ki magunkat. Sikereink miatt 1998-óta kiemelten jegyzett egyesület vagyunk, melynek előnyeit az országos csapatversenyen kamatoztathatjuk.

Az akrobatikus rocky, mint ahogyan nevéből is látszik, egy igen összetett mozgáskultúra része. Sokan tartják sportnak és talán mégtöbben táncnak. Egy rendkívül gyors és dinamikus sporttáncról van szó, amely a későbbiekben akrobatikával (látványos emeléseket, forgatásokat, dobásokat tartalmazó figurák, melyeket a táncosok egymás segítségével hajtanak végre) bővül.

Edzéseinkre 6 éves kortól lehet jelentkezni, egészen felnőtt korig, természetesen a fiúk jelentkezését is várjuk. Előképzettség nem szükséges, az edzések során mindent megtanítunk.

Rengeteg új barátot, élményeket és sikereket szereznek a gyerkőcök az edzések alatt. Folyamatosan van versenyzésre és fellépésekre lehetőség.

Célunk az, hogy a gyerekek megszeressék a sportolást és boldogságforrás legyen az életükben.

Várunk téged is sok szeretettel az edzéseinkre!


Havi bérlet: 9 000 Ft
 
 
 
» Vissza
 
 
 
 
 
FERENCVÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS INTÉZMÉNYEI
 
 
1096 Budapest, Haller utca 27.
Tel.: +36 (1) 216-1300, 476-3410
Fax: +36 (1) 218-7909
E-mail: info@fmkportal.hu
Web: www.fmkportal.hu
   
© FMK - Minden jog fenntartva